fredag den 22. januar 2010

Creative Deadline

mandag den 18. januar 2010

Skattejagt


Det er søndag og livet er i denne vinternat salig og stille.

Ugen er gået hurtigt, en ny venter. Praktisk papirarbejde er blevet skrevet. Nu er det snart klart til at blive sendt. Verden skal vide at et barn er blevet født - et som mange andre. Unikt, enestående og strålende. Den smukkeste af alle og uerstattelig, som den lille er det i forældres øjne. Og mange har allerede vist deres interesse, hvilket vi er meget glade og taknemmelige for.

Men vi kan ikke få nok. Vi tror og håber på at vores lille perle kan fungere som et slags skattekort. Vi vil nemlig også opleve jeres små, unikke, enestående og strålende skatte.
Vi kan ikke få nok af disse små skatte. Hvis du må se vores, må vi så se din?

Det er søndag og livet hviler en sidste nat, inden den glade hverdag vågner igen.


Velkommen!

- Måske har du undret dig over, hvad Entry egentlig er for noget. Hvad kan de og hvad vil de? Følgende er et forsøg på at besvare de tanker.

entry er et nyt magasin for visuel kunst, som henvender sig til unge. Vi giver artister mulighed for at udgive deres værker og dermed en chance for at blive set. Magasinet skal være grobund for nye, originale visuelle værker og derved skabe et rum, hvor du ikke skal være inviteret for at komme ind.

entry er bygget op på baggrund af benspænd fra redaktionen. Benspænd er regler, regler som tvinger mennesket til at tænke kreativt på nye måder. Ofte kan begrænsningerne være positive for en kreativ proces, da de hjælper til at tænke mere konkret og målrettet. entrys benspænd er generelle, men for hver udgivelse laves fem unikke benspænd, som både bidragsydere og redaktionen skal overholde.

Med magasinet vil vi sætte fokus på alle former for upcomming visuelle artister. For entry er der ingen grænser for hvad visuel kunst er, derfor tager vi både fat i grafiske designere, forfattere, art directors, interaktive designere, malere, fotografer, skribenter, skulptører og andre kreative mennesker. entry vil have fat i alle – den graffitimalende gadedreng og den etablerede
galleriejer – og skabe dialog på tværs af stilarter og kunstneriske
dogmer.

Ved at give alle visuelle artister muligheden for at udgive deres værker, ændre vi også den generelle opfattelse af kunst.

Lad entry være den sommerfugleeffekt, som med et enkelt vingeslag
kan sætte gang i en orkan af en karriere, længere fremme et andet sted i livet.