fredag den 5. februar 2010

Endelig fredag >>> Unga bunga!

Fredag. Kan du komme i tanke om et produkt, verdens befolkning længes mere efter - hver eneste uge - end fredag? Vi danske ynglinge har en virkelig god grund til at glæde os og her tænker jeg ikke på billige fredagsøl; men Unga Bunga.

Du tager lige pulsen på den elektroniske musikundergrund sammen med onkel Kjeld T og smukke Le Gammeltoft inden du hopper i dit suit og skynder dig videre. Det er næste for godt til at være sandt; og så hver uge!

Og nu er det jo fredag, og der er tre kvarter til Unga Bunga, og denne spild af tid, som normalt bare går med utålmodig venten, kan man jo sagtens bruge på at surfe ind på Le Gammeltofts velbesøgte blog. Hun skriver lige fra hjertet - og hun linker til mange nye, lækre blogs (se fx Regnsky!). Glædelig fredag!

Mange nye ansigter

Vi er gået en rigtig spændende tid i møde. Entry har nu fået samlet over 50 bidragsydere til magasinet - det er virkelig flot. Den næste måned bruger vores bidragsydere på at lave deres opgave/værk til Entry. Entry er ikke længere blot et Københavner fænomen. Entry har nu strukket sig til Sverige, Fyn og Jylland - og det er vi ufattelige stolte over. En stor tak skal derfor lyde til alle som har bidraget, og som i fremtiden bidrager til Entry. Men der er brug for flere, vores familie kan ikke blive for stor - der er altid plads til dig og dine andre venner. Entry familien er ikke færdig med at vokse, og hver dag sender vi opgaver ud til nye ansigter. En skål skal lyde og tak fordi i vil være med.