søndag den 14. februar 2010

Musiktrafik i Øresund

PÅ MANDAG har du chancen for at få en helt utrolig musikalsk aften i selskab med Paavo og dansk/svenske Vildklang. På Entrys vegne er det mig en glæde at invitere dig til denne koncert. Dette er musik efter Entrys koncept. Det er kreativt, afprøvende, udfordrende og ærligt. Og mest af alt er de modige og yderst unikke.

Paavos komponister Sofia Jernberg (stemme) og Cecilia Persson (tangenter) har et vidunderligt kompliceret lydunivers, hvor det følsomme og bløde møder det rå og impulsive. Jeg kunne godt sige mere, men det mest præcise er selvfølgelig at høre dem selv.

blev skabt af saxofonisten Mia Dyberg og trompetisten Daniel Bonde. Bandet består av sax, trompet, bas og trommer og får i fravær af akkordinstrument en nervepirrende lyd, som hele tiden undersøger nye landskaber. De udforsker lyd og harmoni med imponerende improvisation og følsomhed. Stemningen er alt fra folkemusikken og til den mere dynamisk og grove jazz. De er på en gang utrættelige og rolige. Det er længe siden jeg har hørt så ærlige og personlige stemmer.

Din chance for at opleve denne konsert er enkel. For dig der bor i KBH skal du kun overtale dine venner om at Malmö ikke er så farlig som de går og tror! Och för dig som bor i skåne... Vad väntar du på?


Date:



Monday, 15

February 2010


Time:


19:30 - 22:30


Location:


Vicktoriateatern


Street:


Södra Förstadsgatan

18, 211 43


Town/City:


Malmö, Sweden


Mere information om dette event, tryk her eller få en forsmag på:

http://www.myspace.com/paavopaavopaavo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar